CUMHURIYET AHLAK ÜSTÜNLÜĞÜNE DAYANAN BİR ÜLKÜDÜR, CUMHURİYET ERDEMDİR

EMPERYALIZMLE SAVAŞ NASIL YAPILIR?

Bu sahsin su  http://www.youtube.com/watch?v=O6hIsF45Oew konusmalariyla,  Rockefeller ve Rothschild in Turkiye'yi de iceren dunya uzerindeki emelleri  hakkindaki (*) ifadeleri ayni: http://www.toplumsalbilinc.org/forum/index.php?topic=15841.msg31454#msg31454

Bu yuzunde zerre kadar nur olmayan sahis, emperyalistlerin som bir agzi olup, Ingilizin ahtapot kollariyla (tipki Ingiliz sovalyesi Abdullah Gul gibi) kol kola girmis DIN KIN IMAN YALAN DOLAN la kendisine inananlara da tuzak kurmus iblisin, dinci beser kisvesine burunmus yeryuzu temsilcilerinden biridir.

Seyhliginde, sihligind,a tekkenin de, tarikatinda ne islere yaradigi apacik ortadadir. Herseyde odugu gibi, tespitleriyle seyhler, sihlar, tekkeler, tarikatlar konsunda da gelecegi goren Mustafa Kemal Ataturk, bosuna tekkeleri tarikatlari kapamamistir; "Turkiye seyhler, dervisler, muritler ulkesi olmayacaktir" ilkesini koymamistir.

Emerperyalizm, katiksiz ahlaksizliktir. Zira, Her buyuk servetin arkasinda mutlaka buyuk suclar bulunur!

Goruldugu uzere, Para iyi bir kole, kotu bir efendidir!

Turkiye basta olmak uzere (zira emperyalizmin dusmani, antiempeyalist odevi - gorevi olan Turkiye'dir. Turkiye Cumhuriyeti, bu realiteyi gerceklestirmek uzere var olmustur.!) hercesit inanc sahipleri sIki bir yuksek ahlak sinavindan gecmektedir. 

Durust ruhlar, her zaman kazanir! 
Emperyalizmle savas, bununla yapilir!

Tum dedikleri gerceklesen Mustafa Kemal Ataturk ne demisti: "Somurgecilik ve emperyalizm yeryuzunden yok olacaktir!" Bu dedikleri de gerceklesecek. Gerceklesmesi icin de ne demisti:

"Asil ugrasmaya mecbur oldugumuz sey, yuksek kulturde ve fazilette dunya birinciligini tutmaktir.
"Kultur zeminle orantilidir. O zemin milletin seciyesidir.
"Bir milletin ahlak degeri, o milletin yukselmesini saglar.
"Bir millet, zenginligiyle degil, ahlak degeriyle olculur.
"Saygisizligin, saldirinin kucugu, buyugu yoktur.
"Medeniyetin esasi, ilerlemesi ve kuvvetin temeli, aile hayatindadir. Bu hayattaki fenalik mutlaka toplumsal, ekonomik ve politik beceriksizligi dogurur."

Dunya Tek Devleti olmaya soyunmus Ingiilizin seciyesi bellidir.. diger somurgenlerin oldugu gibi.

EY YUKSEK TURK, ACIK VE GIZLI TELKIN MEKANIZMASINI CALISTIRAN HIPNOZCU EMPERYALIZMIN TELKIN TUZAGINA DUSME! DAHA YUKSEK PERDEDEN, YUKSEK AHLAK ICIN KENDI ANTIEMPERYALIST SAVASINA DEVAM ET!

DURUST RUHLAR HER ZAMAN KAZANIR! EMPERYALİZMLE SAVAS BUNUNLA YAPILIR!

.
MUSTAFA KEMAL'İN ÇOCUKLARININ MESAJIDIR:

Bugün, Atamızla aynı iman ve katiyetle söylüyoruz ki,

Milli ülküye, herşeye rağmen tam bir bütünlükle yürümekte olan Türk milleti 'nin (ne mutlu Türküm diyenin) büyük millet olduğunu, bütün medeni alem az zamanda bir kere daha tanıyacaktır.

Asla süphemiz yoktur ki, hızla inkişaf etmekte olan Türklüğün unutulmus büyük medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti, yarının yüksek medeniyet ufkundan yeni bir günes gibi doğacaktır!

Ne mutlu Türküm diyene!.





Bunları Biliyor muydunuz?

Bunları Biliyor muydunuz?

* 1-Che Guevara, 1967 yılında Bolivya’da yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantasından; “Atatürk’ün... Büyük NUTKU’nun” çıktığını...”

* 2- Fidel Castro nun:12 Mayıs 1961 tarihinde Havana'da görevli genç Türkiye diplomatı Bilal Şimşir'den ABD NİN BİLGİSİ OLMAMASI şartıyla "Atatürk'ün Büyük Nutuk Kitabını" istediğini... Ve: "Devrimci M.Kemal ATATÜRK varken, Türk gençleri neden kendilerine başka önder arıyorlar?" dediğini,

* 3- 1935'teki Uzun Yürüyüş öncesinde Şankay Meydanı'nda toplanan binlerce Çinliye seslenen Mao'nun ilk sözlerinin : "Ben, Çin'in Atatürk'üyüm. ."olduğunu,

* 4- Yunan başkomutanı Trikopis`in, hiçbir zorlama ve baskı olmadan her Cumhuriyet bayramında Atina'daki Türk büyükelçiliğine giderek, Atatürk`ün resminin önüne geçtiğini ve saygı duruşunda bulunduğunu,

*5- 1938'de, General McArthur'un en zor, en problemli, en buhranlı döneminde, danışman, senatör ve bakanlarından oluşan yüz yirmiden fazla kişiye; "Şu anda hiçbirinizi değil, büyük istidadı ile Mustafa Kemal'i görmek için neler vermezdim" dediğini,

* 6- 1938'de Ata`nın ölümünde Tahran gazetesinde yayınlanan bir şiirde;"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir" denildiğini,

* 7- 2006'da ise AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasının istendiğini ...