CUMHURIYET AHLAK ÜSTÜNLÜĞÜNE DAYANAN BİR ÜLKÜDÜR, CUMHURİYET ERDEMDİR

YUKSEK KOZMIK REHBER VARLIKLAR VE TURKIYE'YE GELISLERI

12 NISAN 2008

ILGI:

(a) 12 ARALIK 2007 gun ve "DEMIR VE ALTIN CAGI hk. temel kavramlar" ile "YERYUZUNU SATAN BAHCESINE CEVIRMIS OLANLAR" konulu yazimiz;

(b) 2 MART 2008 gun ve "KOZMIK KARANLIK GUCLER" ile "YERKUREMIZ BU KARANLIK BULUTTAN NASIL ARINDIRILABILIR" konulu yazimiz;

(c) 16 MART 2008 gun ve "KOZMIK KARANLIK GUCLER" konulu yazimiz;

(d) 01 NISAN 2008 gun ve "TURKIYENIN, DUNYA MUKADDERATININ AGIRLIK MERKEZINI TESKIL ETTIGI kavrami" icerikli yazimiz;

(e) 08 NISAN 2008 gun ve "TURKIYENIN YENI BASTAN CENNETLESTIRILMESI" ve "TURKIYENIN TUM DUNYA ULUS ve HALKLARINA GOKSEL BILGI ve BILGELIK OGRETMENLIGI EDECEGI kavrami" icerikli yazimiz.



1. TURK ULUSU VE SOSYO SPIRITUEL YAPISI.

" Yeryuzunde her sosyal birim, kendine ozgu bir genel karakteristik ile objektif ve subjektif ozelliklere sahiptir. Bu ozellikler, o kucuk veya buyuk toplumun genel sagduyusunda ve milli duygularinda, bilincli veya bilincsiz olarak yasatilir. Bu husus bir yerde, o toplumun bunyesine, bu duygulari yasatmakta devam ettirecek ferdi evrim ozelliklerine sahip olan beserlerin kitleler halinde ve genellikle dogum yoluyla dahil ettirilmeleriyle saglanir. Bu acidan olmak uzere, Turk Ulusu icersine binyillardir, yeryuzunun her halk ve ulus ve etnik sosyal birimlerden, bu Ulusun tarihsel islevine katilabilecek soyut ve somut performanslara sahip beserler, enkarne edilmislerdir ve halen de edilmektedirler. (1)

" Nazi artiklari ve fasist isnalik dusmanlari olan kafatascilar bilmelidir ki, su Turk Ulusu denilen toplum, dunyanin her ulus, halk ve etnik sosyal birimlerinden gelen cok sayida beser fertlerinden olusturulmus harikulade bir toplumdur.

" . . . . . . . "

" Insanligin artik su veya bu millet veya halklarin sovenist (2) ve panist (3) bagnazlik sinirlarini asarak, olayin asil yuzunu ogrenip dunya insanligi olacagi, gorkemli Altin Cag, enternasyonel asamasina ulasma esiginde; ancak emperyalist (4) ve oligarsik (5) talan ve soygun cetelerinin birer yutturmacasi olan IRKCILIK VE MEZHEPCILIK BOLUCULUKLERINI ortaya atarak kitleleri parcalamak cirpinislari iflas ettirilecektir ve ettirilmektedir.

" Boyle bir bilgi isiginda, Turkiey denilen bu ulkede yasayan ve tumune birden Turk ULusu dedigimiz bir toplumun bir ULUSLARARASI YUKSEK BIR ISLEVI vardir.

" GUNES SISTEMININ YUKSEK REHBERLERINDEN BIRI OLAN ATATURK, bu YUKSEK VAZIFE ile ilgili olarak uzun yillar once 10'uncu Yil Nutku'nda su cok onemli sozleri soylemisti:

" YUKSEK BIR INSAN CEMIYETI OLAN TURK MILLETI....

" TURK MILLETINE COK YAKISAN BU ULKU, ONU, BUTUN BESERIYETE HAKIKI HUZURUN TEMINI YOLUNDA KENDINE DUSEN MEDENI VAZIFEYI YAPMAKTA MUVAFFAK KILACAKTIR.

" BUGUN AYNI INANC VE KAT'IYETLE SOYLUYORUM KI, BU ULKUYE, TAM BIR BUTUNLUKLE YURUMEKTE OLAN TURK MILLETININ, BUYUK BIR MILLET OLDUGUNU, BUTUN MEDENI ALEM, AZ ZAMANDA BIR KERE DAHA TANIYACAKTIR.

" Turkiye'nin bu Yuksek Kozmik Islev'i gerceklestirmesi icin, halen son derece kompleks ve yuksek bir ozel alan icersinde tutulan Turk Ulusu, bir butun olarak amansiz eprovlerden gecirilmekte ve bunun ise sonlarina gelinmektedir.

2. YUKSEK REHBERLER VE TURKIYE'YE GELISLERI.

" Turkiye pek cok yuzyillardir giderek esigine geldigi gorkemli bir Goksel Islev icin secilmis bir ulkedir.
" Bu secimle birlikte, bircok gayet yuksek kozmik rehber varlik bu ulkeye cesitli tarihlerde enkarne olarak kitleleri yetistirmeleri ve ozel enerjileri bu ulkenin genel fizik ve spiritik auralarina (6) yerlestirmislerdir. Bunlarin bircogu bilinmis, bircogu ise bilinmemistir, oyle gerektigi icin.

" Bazi Yuksek Rehberler sunlardir:

a- YUNUS EMRE
b- HACI BAYRAM VELI
c- HACI BEKTAS VELI
d- MEVLANA CELALEDDIN RUMI
e- MUSTAFA KEMAL ATATURK
f- DR. BEDRI RUHSELMAN (7)
vb.

" Daha bircok, fakat gereksiz ve zamansiz oldugu icin isimleri belirtilmeyecek Yuksek Rehberler Turkiye'dedirler ve onlar vazife gormektedirler. Onlarin vazifelerinin genel isleyisi, soz konusu edilen Goksel Islevler icin hep ayni yone yoneliktir.

" Fakat Turk Milleti, bu betimlenemez Yuce Rahmet'i, ancak ona uygun cevap vererek, goksel yola girmekle gazaba cevirmeden ve tum insanlik icin rehberlik uzere edinmek durumundadir.

" Asagidaki ayet, boyle bir durumda soz konusu olabilen kaypaklik, nankorluk ve uzucu sonucu belirtmektedir.

Kur'an : 7/94-95 :
" 94. Hangi bir kasabaya bir peygamber gondermis isek ahalisi onu tanimamakla onlari, yalvarip yakarmalari icin fakirlige, hastaliga giriftar ettik. 95. Sonra bu sikintiyi iyilige cevirdik. O kadar ki mal ve adetleri cogalinca nankorlukle " - Babalarimiza da boyle hastalik, saglik erismistir." demislerdi. Biz de onlar farkinda degillerken ansizin onlari yakalayiverdik. "

" Iste anlatilamayacak kadar guzel gunleri cagirmak icin, tum ulus, ulkemizi bir namussuzlar, caniler, soyguncular ulkesi haline girmekten alikoyarak, bir isil isil dostluk, kardeslik yurdu ve bir Kozmik Kanal haline sokulmasina el birligiyle yardim edecektir. "

BOLUMUN NOTLARI

(1) ... bedenlendirilmek
(2) asiri uluscu
(3) bir inanca bagli olanlari ayni yonetim altinda toplama amacini guden politik akim
(4) emperyalizm yanlisi
(5) siyasi gucun birkac kisilik bir grubun elinde toplandigi yonetim bicimine ozgu
(6) maddi bedeni bir zarf gibi saran isikli yayintilar toplulugu
(7) Tip fakultesi mezunu ve ayni zamanda keman virtuozu ve unlu spiritualist. Savas oncesi Mustafa Kemal ile Sirkeci'de ordu personelinin devam ettigi bir kahvehanede karsilasirlar. Miralay Mustafa Kemal yan masadadir. Tanisirlar. Bedri Ruhselman savas icin orduya yazildigini soyler.
Mustafa Kemal : " Sen savasa gitme " der. " Savasta bir kere olursun, halbuki yasarsan, halkin icin her gun bir seyler yapabilirsin " diye devam eder, kartini verir : " Bunu askerlik subesine gotur, kaydini silsinler " der, imzalar.

BILIM ARASTIRMA MERKEZININ
SIRIUS MISYONU adli eseri, s. 32-35,
aynen sunulmustur. (1979)

Yavuz KESKIN
Em. Ogr. Alb.
Fransizca ogretmeni
(1960-Fr-4)
MUSTAFA KEMAL'İN ÇOCUKLARININ MESAJIDIR:

Bugün, Atamızla aynı iman ve katiyetle söylüyoruz ki,

Milli ülküye, herşeye rağmen tam bir bütünlükle yürümekte olan Türk milleti 'nin (ne mutlu Türküm diyenin) büyük millet olduğunu, bütün medeni alem az zamanda bir kere daha tanıyacaktır.

Asla süphemiz yoktur ki, hızla inkişaf etmekte olan Türklüğün unutulmus büyük medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti, yarının yüksek medeniyet ufkundan yeni bir günes gibi doğacaktır!

Ne mutlu Türküm diyene!.





Bunları Biliyor muydunuz?

Bunları Biliyor muydunuz?

* 1-Che Guevara, 1967 yılında Bolivya’da yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantasından; “Atatürk’ün... Büyük NUTKU’nun” çıktığını...”

* 2- Fidel Castro nun:12 Mayıs 1961 tarihinde Havana'da görevli genç Türkiye diplomatı Bilal Şimşir'den ABD NİN BİLGİSİ OLMAMASI şartıyla "Atatürk'ün Büyük Nutuk Kitabını" istediğini... Ve: "Devrimci M.Kemal ATATÜRK varken, Türk gençleri neden kendilerine başka önder arıyorlar?" dediğini,

* 3- 1935'teki Uzun Yürüyüş öncesinde Şankay Meydanı'nda toplanan binlerce Çinliye seslenen Mao'nun ilk sözlerinin : "Ben, Çin'in Atatürk'üyüm. ."olduğunu,

* 4- Yunan başkomutanı Trikopis`in, hiçbir zorlama ve baskı olmadan her Cumhuriyet bayramında Atina'daki Türk büyükelçiliğine giderek, Atatürk`ün resminin önüne geçtiğini ve saygı duruşunda bulunduğunu,

*5- 1938'de, General McArthur'un en zor, en problemli, en buhranlı döneminde, danışman, senatör ve bakanlarından oluşan yüz yirmiden fazla kişiye; "Şu anda hiçbirinizi değil, büyük istidadı ile Mustafa Kemal'i görmek için neler vermezdim" dediğini,

* 6- 1938'de Ata`nın ölümünde Tahran gazetesinde yayınlanan bir şiirde;"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir" denildiğini,

* 7- 2006'da ise AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasının istendiğini ...