CUMHURIYET AHLAK ÜSTÜNLÜĞÜNE DAYANAN BİR ÜLKÜDÜR, CUMHURİYET ERDEMDİR

Er meydanina firlayacak guce sahip olmayan fertlerin de sunabilecekleri hizmetler vardir.

[Editörün Notu: Çok değerli Yazarımız, bedenen artık aramızda değil.. 
Bu yazı, İçinde bulunduğumuz olaylar, hala değişmediği için güncellenmiştir. Olaylara bambaşka açılardan bakmak şarttır. Mutad olanı zaten herkes bilir. Önemli olan mutad olmayanı görebilmek için objektif olup inceleyip  araştırıcı olmak gereklidir. Türkiye de Evrenden bağımsız değildir. Evren varlılarının iletişim kurma etkileşim şekilleri, yine Evrenler gibi sonsuzca yollardan oluşur.)


Yurdumuzu ic ve dis dusmanlara karsi ve ozellikle de " bizi yutmak isteyen KAPITALIZMIN EMPERYALIZMINE KARSI" mucadeleye girismis olan VATANSEVERLER'in er meydanina firlayacak guce sahip olmayan aile fertlerinin de sunabilecekleri hizmetler vardir. Bu konuyu isleyen agir basli yazimizi SITENIZ' de yayinlamanizi diler, saygilarimi sunarim.
Yavuz Keskin
Em.Og.Alb.
Fransizca Ogretmeni


KOZMIK KARANLIK GUCLER

Yerkure uzerinde yasamakta olan beseriyetin bugun sevgi ve digerkamlik atmosferi icersinde yasamadigini bilmeyenimiz yoktur. Evlerin icindeki yasam tarzi planetin butun bolgelerine dalga dalga yayilmaktadir, yani evlerde ne yasaniyorsa butun dunyada da o yasanmaktadir. Bunun artik boyle surup gitmemesini saglamak uzere olumlu adimlar atma zamani gelmis ve hatta gecikmektedir bile.

Sevgi ve digerkamlik icersinde yasayamiyorsak, bu, bizim dogruyu yanlistan ayirt edemeyeisimizden oturu degil, bizi ACGOZLULUGUN OBSEDE ETMIS (1) olmasindan oturudur. Ac gzoluluk ne kadar igrenc bir seydir ! Dunya gezegeninin her yaninda, yani butun uluslarda gorulmektedir. Ulus ulusa karsi, irk irka karsi savasmaktadir; bunun nedenini arayacak olursak, bu daima acgozluluktur. Guclu olan, zayif olani soymakta ve gezegenin her yaninda korku ve mucadele hukum surmektedir. Bu durum, guclunun zayifi oldurup yedigi orman hayatinin durumuna benzemektedir.

Kanatlarimiz olsaydi da melekler gibi ucarak yerkureyi havadan seyredebilseydik, bu durumu her tarafta gorebilirdik ve kalplerimiz sizim sizim sizlardi. Hepimizin pek iyi bildigi gibi her yerde mabetler ve din adamlari mevcut, ama vaazlara haftanin bir gununde kulak verilmekte, diger gunlerde ise hersey unutulmakta ve alisilmis yasam bicimine devam edilmektedir. Beser varliginin boyle yasamasi cehaletten oturu degildir. Eger oyle olsaydi, kisi, egitilmek suretiyle degistirilebilirdi. Nitekim bu durum bugune kadar degistirilememistir ve surup gitmektedir. Neden mi boyledir? Soyleyelim: Yerkuremiz kara bulutu andirir nitelikte bir karanlik ile sarilip sarmalanmis durumdadir. Bu karanlik, kotu amacli varliklarin form-panse'lerinden (2) olusmus bir karanliktir; dunyamizda sanki halki yok etmeye calisan bircok SATAN (3) varmis gibidir. Bu karanligi olusturan elemanlar halkin kanini emen vampir yarasalar gibidirler.

Bereket versin ki bazi yonetici kadrolarimiz, bu karanlik gruplara mensup degildirler. Bunun icin Tanriya ne kadar sukretsek azdir, cunku toplumlar onlar sayesinde ayakta durmaktadirlar.

Pekiyi, bu karanlik kisiler kimlerdir?

Incil'in Apocrypha (4) bolumunde de yer alan Cennet'ten kovulmus negatif varliklardir. Bunlarin temel gorevleri, beseriyeti, Tanri Emirlerini ihlal etme yonunde ayartmaktir. Acgozlulugu ve dostane olmayan her turlu eylemi tesvik etmektedirler; fakat acgozluluk hep basi cekmekte, gurur ve kibir de ikinci sirayi isgal etmektedir. Bu karanlik kisilerin cogu, para getiren kuruluslarin yuksek makamlarinda oturmaktadirlar. Bu kuruluslar, bu duzenbazlarin saflarindan gelen hisse sahipleri icin asiri karlar yapmak uzere hileyle isletilmektedirler.

Bunlar, faaliyetlerini gizlice yurutmektedirler. Yuzeyde, olagan is adamlari gibi gorunmektedirler. Oysa aslinda buyuk bir luks ve refah icinde yuzmektedirler. Gercek renklerini ancak gizli toplantilarinda gostermektedirler.

Kisacasi, beseriyet bugun ser ceteleri yuzunden mutlu bir hayat yasayamamaktadir. O halde, butun beseriyeti olanca gucuyle tehdit etmekte olan bu karanligi yok etmek, boylece gezegenimizi arindirmak ve dezefenkte etmek icin el ele vermek zorundayiz. Ey dunyalilar, uyanin ve cevrenize bir bakin; cevrenize bakarken ayrica kendi ic dunyaniza da bakmayi ihmal etmeyin; cunku, farkinda olmadan, sizi icinizden kiskivrak yakalamis karanlik varliklardan birini de barindiriyor olabilirsiniz. (1)


YERKUREMIZ BU KARANLIK BULUTTAN NASIL ARINDIRILABILIR?

Bu konuda diger uluslarla irtibat saglamak uzere isbirligi yapacak guruplar kurunuz, onlarla gorusunuz, onlarla aranizda sevgi baglari olusturunuz. Uluslarin fertleri bu yolla kiyam ettirilecek, zihinleri durumu kavrayacak ve karanligin ser guclerini defetmek icin gerekli pozitif enerjinin tezahur etmesine yol acacaktir. Bu is, isik nesretmekle gerceklestirilebilir. (5) Karanligi yok etmede hic bir zaman basarisizliga ugramayan Tanri Isigi'na yakariniz.

Dehsete dusmus ve caresiz kalmis kisilere sevgi nesrediniz. (6) Yeryuzunun aydinlanmis kisilerine cok is dusmektedir.

Bu mesaji okumus olan siz artik yardim edebilirsiniz. Gunde 1-2 kereden fazla dua ediniz. Butun beseriyete sevgi nesrediniz. Biliniz ki, Tanri, yakarisiniza yanit verecektir: " ISTEYIN, VERILECEKTIR " denilmemis midir? Bu ogut, gerektigi gibi dinlenilmemis ve anlasilmamistir; yani duaniz, arada sirada gerceklestirilen bir isteyis olmamali, zihininiz ve kalbiniz her gun, her saat hayrin kaynagina yukselmeli ve yardim cagriniz oraya ulasmalidir. Bunun, uzun ayrintili bir dua olmasi gerekmez; birkac kelime yeterlidir: Unutmayiniz ki duanin gucu, dilekte bulunus anindaki iman ve SEVGI'dedir.

SER CETELERI, SEVGI DOLU BIR ATMOSFERIN ICINDE IS GOREMEMEKTEDIR. ONLARIN DAYANAGI VE KUVVETI, SAVASLAR VE AYAKLANMALAR, AC GOZLULUK VE NEFSANIYETTIR. Onlari bundan yoksun kiliniz, atmosferi sevgi ve iman isigiyla doldurunuz, o zaman kotu varliklar, beslenecek bir sey bulamayacaklari icin kacacaklardir.

Gerci bu maksat icin olusturulmus gruplarin hepsi de bol isik yaymaktadirlar, ama evlerinde oturan tek tek bireylerin yardimina cok ihtiyac vardir. DUNYA PLANETININ TUM CEVRESINI GENIS BIR ISIK TABAKASI CEVRELEMELIDIR KI, HICBIR KARANLIK BUNU KARARTAMASIN VE HICBIR KARANLIK VARLIK BU TABAKAYI ASIP ICERIYE SIZAMASIN. UZERLERINE ISIK YONELTILDIGINDE ONLAR DEHSETE KAPILMAKTA VE KACACAK DELIK ARAMAKTADIRLAR.

Osmanli Saltanat artiklari olan son usak ruhlu Padisah ve hilafet erbabinin, ulkeyi emperyalist devletlere peskes cekmeleri sonucunda, ic ve dis dusmanlara karsi ve ozellikle " BIZI YUTMAK ISTEYEN KAPITALIZMIN EMPERYALIZMINE KARSI " bir Ulusal Kurtulus Savasi vermistik. O savasta, babalar ve ogullar silaha sarilip MUSTAFA KEMAL'in pesine dusmusler, analar sirtlarinda bebeleri oldugu halde kagnilarla kocalarina ve ogullarina muhimmat tasimislardi.ya evde kalanlar, yani masum dedeler, nineler ve sahisiz torunlar ne yapmislardi? Su anda bizim yapmadigimiz gerekeni yapmislardi. O esi bulunmaz Komutan ile emri altindaki yigit evlatlarinin yedi duvele karsi yaptiklari savasta zafer kazanmalari ve yuvalarina MUZAFFER GAZILER olarak donmeleri icin gece gunduz dua etmislerdi.

Osmanli Saltanat artiklarinin misyonunu bugun baskalari yuklenmislerdir. Bu da, 2inci ATATURK MISYONU uygulamasini zorunlu hale getirmistir. (7)

Su haldee ATAMIZ'in bize isil isil parildayan bir dostluk ve kardeslik yurdu olarak emanet etmis oldugu Turkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, acgozlulugu ve dostane olmayan her turlu eylemi tesvik eden kibirli negatif varliklara yar etmemek icin elinize cografya derslerinde kullanilan bir yerkure alip butun beseriyete zihinsel olarak israrla sevgi vibrasyonlari yollayiniz. Bakin, o zaman karsinizda ser ceteleri diye bir sey kalir mi? Esim ve ben bu calismayi bir nine ve dede olarak surekli sekilde yapiyoruz. Ya siz?

Yavuz KESKIN
Em.Og. Alb.
Fransizca ogretmeni
(1960-Fr-4)

BILIM ARASTIRMA MERKEZI'nin
- Kotuluk ve Kaynaklari (1981) ve
- Sirius Misyonu - Bildirge (1979) adli eserlerinden yararlanilirak hazirlanmistir.

NOTLAR :

(1) Obsesyon : Gorgu ve seviye bakimindan geri kalmis, bilgi ve gucunu nefsani maksatlar ugrunda kullanmayi benimsemis varliklar bedenli bir varliga (insana) derece derece nufuz eder ve onu etkisi altina alarak irade ve muhakemesini felce ugratincaya kadar icsel hayatina girer. Bu olaya obsesyon denir. (METAPSISIK TERIMLER SOZLUGU - Ergun ARIKDAL, Ruh ve Madde Yayinlari, s.110) (1971).

(2) Form-panse : Dusunce sekli - Zihin enerjisinin etkisiyle subtil maddede olusan uc boyutlu sekil. (DUSUNCE SEKILLERI - Dr. Annie BESANT - C.W. LEADBEATER, Ruh ve Madde Yayinlari, 1988).

(3) SATAN : Seytan

(4) Apocrypha : Incil' in, sahte ve taklit oldugu mutalaa edilerek geriye kalmis kismindan ayrilmis olan bir parcasidir.

(5) Konficyus : " Karanliklardan yakinip sizlanacagina, ne olur bir mum da sen yaksana. "

(6) Yuksek Rehber Ruh Goethe : " Onunuze dunya haritasini aliniz. Dunya haritasinin her kosesine sevgi vibrasyonlari gonderiniz. Bunlari herkes yapacak seviyede degildir. Sizler (spiritualistler, aydinlanmis kisiler bu duzeydesiniz. "

(7) Sirius Misyonu - Bildirge : BILIM ARASTIRMA MERKEZI YAYINLARI, s.35.

Hiç yorum yok:

MUSTAFA KEMAL'İN ÇOCUKLARININ MESAJIDIR:

Bugün, Atamızla aynı iman ve katiyetle söylüyoruz ki,

Milli ülküye, herşeye rağmen tam bir bütünlükle yürümekte olan Türk milleti 'nin (ne mutlu Türküm diyenin) büyük millet olduğunu, bütün medeni alem az zamanda bir kere daha tanıyacaktır.

Asla süphemiz yoktur ki, hızla inkişaf etmekte olan Türklüğün unutulmus büyük medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti, yarının yüksek medeniyet ufkundan yeni bir günes gibi doğacaktır!

Ne mutlu Türküm diyene!.





Bunları Biliyor muydunuz?

Bunları Biliyor muydunuz?

* 1-Che Guevara, 1967 yılında Bolivya’da yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantasından; “Atatürk’ün... Büyük NUTKU’nun” çıktığını...”

* 2- Fidel Castro nun:12 Mayıs 1961 tarihinde Havana'da görevli genç Türkiye diplomatı Bilal Şimşir'den ABD NİN BİLGİSİ OLMAMASI şartıyla "Atatürk'ün Büyük Nutuk Kitabını" istediğini... Ve: "Devrimci M.Kemal ATATÜRK varken, Türk gençleri neden kendilerine başka önder arıyorlar?" dediğini,

* 3- 1935'teki Uzun Yürüyüş öncesinde Şankay Meydanı'nda toplanan binlerce Çinliye seslenen Mao'nun ilk sözlerinin : "Ben, Çin'in Atatürk'üyüm. ."olduğunu,

* 4- Yunan başkomutanı Trikopis`in, hiçbir zorlama ve baskı olmadan her Cumhuriyet bayramında Atina'daki Türk büyükelçiliğine giderek, Atatürk`ün resminin önüne geçtiğini ve saygı duruşunda bulunduğunu,

*5- 1938'de, General McArthur'un en zor, en problemli, en buhranlı döneminde, danışman, senatör ve bakanlarından oluşan yüz yirmiden fazla kişiye; "Şu anda hiçbirinizi değil, büyük istidadı ile Mustafa Kemal'i görmek için neler vermezdim" dediğini,

* 6- 1938'de Ata`nın ölümünde Tahran gazetesinde yayınlanan bir şiirde;"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir" denildiğini,

* 7- 2006'da ise AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasının istendiğini ...