CUMHURIYET AHLAK ÜSTÜNLÜĞÜNE DAYANAN BİR ÜLKÜDÜR, CUMHURİYET ERDEMDİR

Fatih Altayli'nin meshur kizlari

Ey tarikatlarda dogan, tarikat cahil ve cühelaları tarafindan Ataturk'e kufredilerek ve resimlerine tukurulerek yetistirilen; tarikatlarinin erkekleri tarafindan surekli suzulen sorospu çocukları, ben butun bu yukarida ve asagida yazdiklarima sahadet ediyorum ki, gozumle gordum kulagimla isittim bunlari... yil 1980 di. Kenan Evren'e de yazdim ama bir cevap alamadım
Şahadetimin ve insanlık düşmanlığının altını çizmek için size örnek de veriyorum:

Ben yokken evime girilip, evimdeki Ataturk posterlerim yirtilip, cocuklarina da yirttiklari Ataturk posterlerime tukurtturülerek yetistirildi bu edepsizler, iffetsizler !

1- Ey iffetsiz, edepsiz, ne idugu belirsiz turbanli kapkara mahluk, Maras'taki (Erzurum) o kadinin basindaki, simgesiz bas ortusuydu, cunku o bir Turk kadiniydi ve damarlarinda asil Turk kani vardi. Ve onderi Ataturk'tu. Cunku o benim annemdi.

2- Maras'taki kadinin basindaki ortuye el atildigi zaman ulkeninin basinda kim vardi ?.. kim tarafindan ve ne sekilde yonetiliyordu?. Ve, ulke kimlere satilmisti?.. fransizin ingilizin italyanin Ulkemin topraginda ne isi vardi" Ve o başörtülü kadinin yani anamin yaninda ne isi vardi ????

3- "kurtulus savasini baslatanlar.. muslumanlardi.. bizdendi" dedigin insanlar neden ve kimden kurtulmak icin savas baslatmislardi?
madem ki savasilacak ve kurtulunacak bir sey vardi, o halde, ne zaman neden satilmisti ulke ve mandacilik neden kabul edilmisti iki ayakli mandalar tarafindan?

Hem "Ingiliz ve fransiz olsaydi inancimizi yasamakta daha ozgur olurduk" diyorsun, hem de "Marasli kadinin basindaki bas ortuyu indirdigi icin kurtulus savasi basladi" diyorsun, bu ne yaman celiski, bu ne korluk, bu ne densizlik, aymazlik, bu ne kapkaranlik bir kafa !!?? ki daha somurge haline bile gelmeden ingiliz, fransiz vd bunu sana yapiyorsa, somurge haline geldiginde kesinlikle anani babani duzecekti becerecekti, besbelli ki sen de bunun ozlemi icindesin: cunku o bez parcasına, "namusumdur" demektesin. Senin namusun, ne beynine ne de kalbine bagli, bez parcasina bagli !!
Ey gözleri kör, kalpleri ve kulakları mühürlü olanlar siz bu kadar kapkaranlık, kör ve zavallı cahiller oldukça
; yanıbaşınızda Irak'ta olanlardan da siz hiç ders almazsınız, İran da din adına kadınlara yapılanlardan da ders çıkarmazsınız.

Sen ve senin gibiler bunun ozlemi icinde olmasa, katıksız bir iffetsizlik olan mandaciligi istemez... bunun icin manda istemeye gerek yok ki.. istedigin kadar "becerilme" ozlemini tatmin icin, git yat. Ister humeyninin, ister ingilizin su anda koyunlarina girebilirsin, izin verdik gittii.. bunun icin manda istemeye gerek yok yani.. git yat yaa, git yat!!

Kurtulus savasini verenler anneannem babaannem gibi, "degmesin mabedime na-mahrem eli " deyip, ingilizin fransizin vd eli degmesin diye, kizlarini, karilarini, bacilarini korumak adina ingilizin, fransizin vd kafalarini satirla kesip; baslarindaki o hakiki Turk baş ortusunu mermilerine sarip, acik baslariyla savasa kosanlardir. Cunki onlar Türk kadınıdır ve biliyorlar ki soz konusu vatansa gerisi teferruattir. Yani vatandan baska kutsal yoktur artik bagimsiz oluncaya kadar.

Senin basina taktigin satilik bez parcani ben tuvalet kagidi olarak bile kullanmam. sense donun basinda, cinselligini basina tac ederek geziyorsun.. kivrimsiz beyni kirletilmis pislik seni. seni utanmaz inancsiz ve katiksiz dinsiz, namussuz..!

Bir tek Allahin Kur'an'ini tanirim. sizse, kendi Kur'an'inizi yazdiniz, ve yazdiginiz kur'an'a herkesi inandirmaya calisiyorsunuz.Allah'a şirk koşuyorsunuz dinsizler, insanlik dusmanlari, vatansizlar sizi.

sen kim Turk kadini olmak kim? damarlarinda asil kan tasimak kim?.. Turkiye Turklerindir !. Turkiye'de, kendini Turk hisseden asiller yasar.. namusu bez parcasi olan iffetsiz, kimi seviyorsan, kimin altina yatarak inanc ozgurlugunu yasamak pazarlığına giriyorsan git orada yasa.. ona kul ol ve ummet olarak yasa.

yalniz sunu bil ki vatan hainlerini hic kimse bagrina basmaz. tipki yaradanin da sizi yarattigindan pisman olup cennet ve cehenneminde bile size yer vermeyecegini bildigim gibi...

sizi kimliksizler, sizi iki yuzlululer! yaradanin butun lanetleri sen ve senin gibilerin ustune olsun ! vatan hainleri sizi... ben sizin butun hucrelerinizde neler dolastigini bilirim: yanimda, yoremde sizden, sizin gibi sahsiyetsiz, namussuz, vatansiz yaratiklardan cok var... sakin kendinizi bizlere anlatmaya calismayin.. sizin cigerlerinizi biliyorum ben: bir taraftan "namus" dersiniz, bir taraftan aninda bes kisiyi internetten ayarlayip imam nikahiyla koynuna girersiniz. erkek bulamazsaniz kadin kadina yatarsiniz. Benim gozlerimle gordugum, kulaklarimla duydugum bunlar, tv'ler de de arsivlenmistir.

Sizi carpik, carpilmis iki ayakli, beyin yerine cinsel organlari baslarinda dolanan pislikler !.. genelevlerde calistirdiginiz kizlariniza kurban aldirip yine onlara kurbani kestirip, "olmuslerimizin ruhuna gitsin Allah kabul etsin" dersiniz.. iste siz busunuz.. sizin allahiniz bunu kabul eder mi bilmiyorum, ama benim Allahim, sizi cennet cehennemi birakin kainatlarin hicbir yerinde barindirmaz. Benim Allahima da, tertemiz dinime de, Kur'an'ima da kurban ederim sizi. Sen, Allah'in kur'anini kesinlikle bilmiyorsun ki, turbanin icin hristiyan ve yahudinin gonullu kulu kolesi olmak istiyorsun. sen/siz nasıl varlıklarsınız ki bir bez parcasinin altina hainliginizi saklayip muslumanligi temsil ediyormus gibi gorunup televizyonlara cikarsinız.. soyleyin kac para aldinız, butun dunyanin onunde egildigi, dini, ilmi, fenni busbutun ve yaradan tarafindan asil Turk milleti icin gorevlendirilmis Atam'a sovmek icin !?. Allahin butun lanetleri ustunüze olsun! Ataturk'u sevmediginizi soylediniz, sizden baska birsey beklenemez ki zaten..Kalpleri mühürlü olan vatan hainleri sizi. (Bakara suresi /7 -Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürledi, gözlerinede perde indirdi.) Siz bu kapkara, sağır ve kör halinizle, Allahin Kur'anini inkar etmisken ve Allah'a sirk kosmakta iken nasil olur da gercekten dini ihtisas sahibi Ataturk'u?! sevebilirsiniz !?.. sevmeyin zaten.. ne yaradanin sizin takdirinize ne Kur'an'in ne de Ataturkun sizin sevginize ihtiyaci var?!. cunku Ataturku sevmek demek namus demektir, insan olmak demektir, bilincli olmak demektir. Bilgili olmak demektir. Kısacası adam olmaktır adam, zavallı mahlukatlar sizi. Yalnız şunu iyi bilin ki gerçekten insan olmak istiyorsanız, bir elinizde Allah'ın Kuran'ı diğer elinizde Nutuk, yüreğinizde de Atatürk' ümün sevdası olması gerekir.! Yoksa hayvanlık mertebesine bile erişemeden defolup gidersiniz gebereceğiniz yere, dinsizler sizi.

humeyni'yi sevmek icin butun tarikatlarin seni satin aldigi belli, cunku sevginin ici bos, bilgin yok; humeyninin getirdigi sistemden ,kadina bakisindan, insana bakisindan bi habersin.

sen Ataturk'u sevmiyorum diyorsun, 80 senedir onun yuzunden cekiyoruz diyorsun. Once soruyorum sana, neden humeyninin ulkesine degil de Turkiye'ye dogdun? Turkiyede de osmanlinin hicbir doneminde degilde, Ataturkun kurdugu, kurdugu sistemin de butun olanaklarini sana bedava sundugu; namusunu ve insanlik onurunu sana hicbir caban olmadigi halde veren Ataturk Cumhuriyeti'nde dogdun? ve, tv ye cikip ozgurce Ataturk'u sevmiyorum diyebilecek kadar sana sundugu ozgurlugu kotuye kullanacak kadar ozgurluk icindesin? bu curetini, humeyninin ulkesinde tv cikip da ben humeyniyi sevmiyorum, Ataturk'u seviyorum diye gosterebilir misin, gosterebilirsen eger, alacagin cezayi biliyor musun? sana bir soru sormak istiyorum once, kiz-oglan kizmisin? kiz isen eger, -vatan hainlerine verdikleri ceza idam oldugu icin- asamayacaklarindan once igfal edilip bekaretini bozacaklar, sonra da sokaklarsa kollların bacaklarin kopuncaya kadar kan revan icinde saclarindan surukleyip oldurmeye calisacaklar, olmezsen, sonunda ancak dar agacinda asilabilirsin.
dunyanin her ulkesi kendi sistemine ters dusen insani kurban ederken, ulkemizde senin gibi dini suistimal edenler yuzunden bagimsiz ve antiemperyalist Turkiye Cumhuriyeti'ni savunanlar idam edilmislerdir. tarikatciler, kan dokucudurler... ornek mi? KUBILAY. gencecik bir cocugu seriat adina oldurdunuz. Esas biz sizden cekiyoruz 85 yildir, ve ömürlerdir...

simdi de sadece bir bez parcasi olan turbana ulkeyi satarak uzerimizde her an siddet uygulamaktasiniz. bez parcasi kutsal olamaz; kutsal, bez parcasi olmaz. sizse butun kutsallarimiza, islamiyete muslumanlara kisacasi dinimize imanimiza saldirip kufrediyorsunuz. bu siddet uygulamalariniz, yaradan tarafindan cezasiz mi kalacak saniyorsunuz! Allah razi degil sizden ve asla Allah sizden razi da olmasin !

sizi turbanli gormek, sizin "asli yok turban sorununuzunla" kutsallarimiza yani kafalarimiza, emegimize, zamanimiza kasten tecavuz etmenizle iskenceleriniz surmektedir... Iste bununla dinimiz islama, insanimiza ve sistemimize verdiginiz zararlari, kimbilir kac yilda telafi edip ruh hastaliginizin etkilerinden kurtarabilecegiz. Biz Mutlaka kurtulacagiz, ammaa sizi de Mutlakla magmaya gomecegiz.'


hangi inac ozgurlugunun pesindesin, hep beraber anladik..!

ee, Ataturk hakkinda da bilgin yok. Ataturk'u sevmek icin ne yaptin? Bir hic !. sevmemek icin yaptıklarınsa, butun tarikatlarin seni satin almasından belli :

EL MAIDE SURESI; AYET 51 - 52 NE EMREDIYOR VE NELERI ISARET EDIYOR, DIKKATIMIZI CEKIYOR:

"EY IMAN EDENLER,
YAHUDI VE HRISTIYANLARI DOST EDINMEYIN. ONLAR BIRBIRININ DOSTUDURLAR. ICINIZDEN KIM ONLARLA DOST OLURSA, O DA ONLARDANDIR.
SUPHESIZ ALLAH O ZALIMLERI DOGRU YOLA ERISTIRMEZ.

ONUN ICIN KALPLERINDE NIFAK HASTALIGI BULUNAN KIMSELERIN, "BIR FELAKETE UGRAMAKTAN KORKUYORUZ" DIYEREK ONLARA KOSTUKLARINI GORURSUN."


EY MUSLUMANLAR, EY YUKSEK TURK CEMIYETI biliniz ki,

AKP (istisnasız tüm kadrosu) , FETTULLAH GULEN (istisnasız tüm kadrosu) VE BENZERLERI ASLA IMAN ETMISLERDEN / MUSLUMAN DEGILDIRLER, KAFIRDIRLER. BUNLARA YUZ CEVIRMEZSENIZ, ONLARDAN DOST EDINIRSENIZ SIZ DE IMANSIZ VE KAFIRSINIZDIR. EGER GERCEKTEN IMAN EDENLERDENSENIZ KURANIN EMRINE UYUN.

BAKINIZ, EL MAIDE SURESI; AYET 51 - 52 NE EMREDIYOR VE NELERI ISARET EDIYOR, DIKKATIMIZI CEKIYOR:

"EY IMAN EDENLER,
YAHUDI VE HRISTIYANLARI DOST EDINMEYIN. ONLAR BIRBIRININ DOSTUDURLAR. ICINIZDEN KIM ONLARLA DOST OLURSA, O DA ONLARDANDIR.
SUPHESIZ ALLAH O ZALIMLERI DOGRU YOLA ERISTIRMEZ.

ONUN ICIN KALPLERINDE NIFAK HASTALIGI BULUNAN KIMSELERIN, "BIR FELAKETE UGRAMAKTAN KORKUYORUZ" DIYEREK ONLARA KOSTUKLARINI GORURSUN." (1)


EY YUKSEK TURK CEMIYETI,

54. AYETI DE, -ATATURK'U BIZE GONDERMEK, DAHA DOGRUSU ICIMIZDEN CIKARMAK SURETIYLE- BIZ TURKLERIN VAZIFESINI HATIRLATMAKTADIR:

"EY IMAN EDENLER, ICINIZDEN KIM DININDEN DONERSE BILSIN KI, ALLAH ONUN YERINE ALLAHI SEVEN ALLAH'INDA ONLARI SEVDIGI, MUMINLERE KARSI ALCAK GONULLU, KAFIRLERE KARSI ONURLU VE ZORLU, ALLAH YOLUNDA(*) MUCADELE EDEN, DIL UZATANIN KINANMASINDAN KORKMAYAN BIR KAVIM GETIRIR. BU, ALLAH'IN DILEDIGI KIMSEYE VERDIGI IHSANIDIR. (..) "

NOT:

(1) GÖRMÜYOR MUYUZ. GÖRÜYORUZ. BUNLAR HER DEVİRDE AYNIDIRLAR. O ZAMAN DA ALLAH VE PEYGAMBERLERİNE KARŞI GELMİŞLERDİ. ŞİMDİ DE AYNILAR, ZAMAN DEĞİŞTİ AMA KALPLERİ ZİHNİYETLERİ HİÇ Mİ HİÇ DEĞİŞMEDİ. MANDACILARIN DA TOPU KAFİRDİR YANİ.

(2) ALLAH YOLUNDA OLMAK, ILIM VE FENNIN NURLARIYLA YIKANIP, PIRIL PIRIL, ISIL ISIL OLMAK DEMEKTIR. CUNKU TUM KOTULUKLERIN ANASI
CEHALETTIR.
GÜLSER ŞİMŞEK
MUSTAFA KEMAL'İN ÇOCUKLARININ MESAJIDIR:

Bugün, Atamızla aynı iman ve katiyetle söylüyoruz ki,

Milli ülküye, herşeye rağmen tam bir bütünlükle yürümekte olan Türk milleti 'nin (ne mutlu Türküm diyenin) büyük millet olduğunu, bütün medeni alem az zamanda bir kere daha tanıyacaktır.

Asla süphemiz yoktur ki, hızla inkişaf etmekte olan Türklüğün unutulmus büyük medeni vasfı ve büyük medeni kabiliyeti, yarının yüksek medeniyet ufkundan yeni bir günes gibi doğacaktır!

Ne mutlu Türküm diyene!.





Bunları Biliyor muydunuz?

Bunları Biliyor muydunuz?

* 1-Che Guevara, 1967 yılında Bolivya’da yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantasından; “Atatürk’ün... Büyük NUTKU’nun” çıktığını...”

* 2- Fidel Castro nun:12 Mayıs 1961 tarihinde Havana'da görevli genç Türkiye diplomatı Bilal Şimşir'den ABD NİN BİLGİSİ OLMAMASI şartıyla "Atatürk'ün Büyük Nutuk Kitabını" istediğini... Ve: "Devrimci M.Kemal ATATÜRK varken, Türk gençleri neden kendilerine başka önder arıyorlar?" dediğini,

* 3- 1935'teki Uzun Yürüyüş öncesinde Şankay Meydanı'nda toplanan binlerce Çinliye seslenen Mao'nun ilk sözlerinin : "Ben, Çin'in Atatürk'üyüm. ."olduğunu,

* 4- Yunan başkomutanı Trikopis`in, hiçbir zorlama ve baskı olmadan her Cumhuriyet bayramında Atina'daki Türk büyükelçiliğine giderek, Atatürk`ün resminin önüne geçtiğini ve saygı duruşunda bulunduğunu,

*5- 1938'de, General McArthur'un en zor, en problemli, en buhranlı döneminde, danışman, senatör ve bakanlarından oluşan yüz yirmiden fazla kişiye; "Şu anda hiçbirinizi değil, büyük istidadı ile Mustafa Kemal'i görmek için neler vermezdim" dediğini,

* 6- 1938'de Ata`nın ölümünde Tahran gazetesinde yayınlanan bir şiirde;"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir" denildiğini,

* 7- 2006'da ise AB Uyum yasaları gereğince devlet dairelerinden Atatürk resimlerinin kaldırılmasının istendiğini ...